Ликвидацията на едро в Европа представлява динамичен и съществен аспект на пазара B2B, като предлага на предприятията уникални възможности за достъп до широка гама продукти на конкурентни цени. Този сектор се характеризира с два основни субекта: Дружества за ликвидация на едро и пазари за ликвидация на едро, като всяко от тях играе различна роля в отрасъла.

Дружества за ликвидация на едро: Основата на сектора B2B

Фирмите за ликвидация на едро в Европа играят ключова роля на пазара B2B, предлагайки множество предимства на предприятията, които търсят рентабилни източници на инвентар. Тези компании не само предоставят широка гама от продукти със значителни отстъпки, но също така се справят с целия процес на контрол на качеството, складиране и дистрибуция, като осигуряват на своите клиенти безпроблемно и безгрижно снабдяване. Техните складове са пълни с разнообразен асортимент от стоки – от потребителска електроника и облекло до стоки за дома и спортно оборудване, доставени от различни производители и търговци на дребно. Този практичен подход позволява на компаниите за ликвидация на едро да поддържат строги стандарти за качество и да прилагат ефективни процедури за доставка, което ги прави надежден партньор за предприятията, които искат да препродават продукти или да оптимизират управлението на веригата си за доставки.

Фирми за ликвидация на едро

EuroLots предлага разнообразна селекция от отделни артикули и партиди на различни цени. Инвентарът им включва категории като „Closeout“, „Drop Zone“ и „Наскоро намалени цени“, както и специални раздели за артикули за 1,00 и 5,00 евро. В раздела за лотове клиентите могат да намерят лотове с фиксирана цена и уникална Зона за падане. Магазинът с цена 5,00 € включва лотове с продукти със средна цена от само 5,00 € за брой, с дълбоко намаление и неподлежащи на договаряне цени, при които промоциите не са приложими. Тази гама от възможности отговаря на различните бюджетни нужди и предпочитания.

Видове продукти и категории: EuroLots е специализирана в над 90 продуктови категории, включително електроника, облекло и други, които задоволяват различни нужди на търговците на дребно.

Анализ на данните на уебсайта: Платформата на EuroLots е удобна за потребителите и е проектирана за лесна навигация, като предлага подробна информация за продуктите, цените и отстъпките.

Доставка: EuroLots изпраща поръчките в рамките на 24 часа, като стандартната доставка в ЕС отнема 4-8 дни. Те предлагат консолидирани пратки и работят с международни клиенти. Уебсайтът предоставя номера за проследяване и използва надеждни превозвачи.

Плюсове: Конкурентни цени, разнообразен инвентар, ефективна доставка и политики, насочени към клиентите.

Недостатъци: Ограничено е до онлайн пазаруване, ДДС не е включен в цените и не се предоставят гаранции за конкретни марки при препродажба в платформи като Amazon.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Yabelo, създадена през 2017 г., е водещ онлайн B2B търговец на едро и дистрибутор на автентични маркови модни стоки със седалище в Стокхолм, Швеция. Целта на Yabelo е да направи революция на онлайн B2B пазара за търговия на едро с модни стоки и да обслужва търговците на дребно в световен мащаб.

Видове продукти и категории

Продуктовата линия на Yabelo включва широка гама от модни артикули за мъже, жени и деца, както и дрехи, обувки, чанти, бижута и различни аксесоари.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 19
  • Трафик от органично търсене: 448

Тип на компанията и ценообразуване

Като компания за търговия на едро и ликвидация, Yabelo предлага до 95% отстъпка от цените на дребно на своите модни стоки, като балансира между достъпност и качество.

Доставка, Възстановяване на суми, Гаранция

Yabelo предлага глобална доставка и набляга на сигурни и гъвкави методи на плащане. Подробна информация за правилата за възстановяване на суми и гаранционни условия може да бъде получена директно от отдела за обслужване на клиенти.

Плюсове

  • Широка продуктова гама
  • Конкурентно ценообразуване
  • Автентични маркови стоки
  • Наличност на глобална доставка
  • Удобно онлайн пазаруване
  • 98% точност на проявлението

Против

  • Ограничена информация за възстановявания и гаранция
  • Присъствие само онлайн

Базирана в сърцето на Европа, Palette Invendu е виден играч в търговията на едро и ликвидацията в продължение на повече от десетилетие. Със своята богата история и стратегическо местоположение тя предлага несравним достъп до широк набор от свръхзапаси и излишни артикули за бизнеса на целия континент.

Широка продуктова гама и категории

Palette Invendu е специализирана в разнообразна гама от продукти, по-специално в търговията на едро с дрехи и електроника. Каталогът им обхваща различни категории, включително уреди, стоки за дома и други, като задоволява широк спектър от нужди на търговците на дребно.

Конкурентни цени и редовни промоции

Като водеща компания за ликвидация, Palette Invendu се отличава с конкурентна ценова стратегия. Редовните промоции и отстъпки са част от ангажимента им да предоставят стойност на търговците и предприятията.

Политики за доставка, възстановяване на суми и гаранция

Palette Invendu предлага ефективна доставка в цяла Европа, подкрепена от удобни за клиентите политики за възстановяване и гаранция. Това гарантира безпроблемно и безрисково изживяване при покупка за всички клиенти. Доставката в цяла Франция е на цена 60-80 евро за палитра или 25 евро за кутия, улеснена чрез партньорства с PALLEX и PALLETWAYS.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 9
  • Трафик от органично търсене: 419

Плюсове

  • Голямо разнообразие от продукти за дрехи и електроника на едро.
  • Конкурентни цени с редовни промоции.
  • Стабилни политики за доставка и обслужване на клиенти.

Против

  • Ограничен избор на марки в някои продуктови категории.
  • Възможно е да се прилагат регионални ограничения за доставка.

Ichbinbilliger.de, управляван от KuPe Handels GmbH, се превръща в забележително име в европейския сектор на търговията на едро и ликвидацията. Фокусирана върху предоставянето на разнообразни върнати и палетни стоки, тяхната платформа предлага интригуваща гама от продукти, които отговарят на различни потребителски нужди.

Видове продукти и категории

Ichbinbilliger.de е специализиран в разнообразни видове продукти, предимно в областта на продажбите на върнати стоки и палети. Предложенията им включват, но не се ограничават до:

Тайни кутии: Тези тайни пакети могат да съдържат широк спектър от продукти – от играчки и дрехи до електроника.
Кутии за търговци на дребно: Специално предназначени за търговци на дребно, съдържащи непроверени върнати стоки, обикновено в добро до много добро състояние.
Специални оферти: Редовни промоции, осигуряващи значителни икономии на различни продукти.
Цените са конкурентни, като често показват значителни отстъпки от първоначалната стойност, като например детска кутия за връщане от Amazon на стойност 100 EUR се предлага за 65 EUR.

Доставка, възстановяване на суми и гаранция

Доставката се извършва ефективно, предимно чрез DHL, като доставката е ограничена до Германия и Австрия. Продуктите се изпращат в рамките на 48 часа, а доставката отнема между 2 и 4 дни за кашони и 4-7 дни за палети. Прилага се скромна такса за доставка в размер на 2,99 EUR.

Ichbinbilliger.de предлага 100-дневна гаранция за замяна за частни клиенти, с което подчертава своята увереност в качеството на продуктите и ангажираността си към удовлетвореността на клиентите. За връщане на стоки клиентите разполагат с 14-дневен срок от датата на доставка, като възстановяването на сумата се обработва в рамките на 7 дни от получаването. Трябва да се отбележи обаче, че разходите за доставка при връщане не се възстановяват от компанията.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 11
  • Трафик от органично търсене: 1500

Плюсове

  • Голямо разнообразие от върнати и палетни стоки.
  • Конкурентни цени с редовни отстъпки.
  • Изчерпателна 100-дневна гаранция за замяна.

Против

  • Ограничен район на доставка (само Германия и Австрия).

В заключение, Ichbinbilliger.de се очертава като стабилна възможност за покупки на едро и ликвидация в Европа, особено за тези, които се намират в Германия и Австрия. Разнообразната им продуктова гама, конкурентните цени и силната политика за обслужване на клиенти ги превръщат в убедителен избор на пазара.

Deine-Retourenpalette24.de, разположена в Бад Цвишен / Амерланд, Германия, е виден играч на пазара за ликвидация на едро повече от десетилетие, специализиран в обработката и търговията с палети за връщане на Amazon.

Видове продукти и категории

Компанията предлага широка гама от продукти, включително електроника, домакински артикули и автомобилни части. Те са категоризирани в палети за връщане в Amazon с различни марки и артикули.

Тип на компанията и ценообразуване

Като компания за търговия на едро и ликвидация, тя се фокусира върху B2B продажби, предлагайки продукти на конкурентни цени и редовни промоционални продажби.

Доставка, възстановяване на суми и гаранция

Подробности за техните политики за доставка, възстановяване на суми и гаранции са достъпни на уебсайта им, въпреки че в източниците не са посочени конкретни условия.

Анализ на данните на уебсайта

  • Резултат на органа:9
  • Органичен трафик от търсене: 286

Плюсове

  • Огромен опит в обработката на палети за връщане на Amazon.
  • Широка гама продукти на намалени цени.
  • Множество центрове за дистрибуция за ефективна доставка.
  • Обслужване на клиенти в чат на живо.

Против

  • Ограничена информация за конкретни политики.
  • Някои продукти може да са дефектни според отзивите на клиентите.

TW Handels Group

TW Europe, важен сегмент на TW Handels Group, се развива отлично в сектора на търговията на дребно с нехранителни стоки в цяла Европа.
Основана през 2018 г., тя има богата история, датираща от 1989 г., която показва пътя от малък семеен бизнес до водеща пазарна фигура.

Видове продукти и категории

Специализирана в производството на козметика, продукти за лична хигиена и почистващи препарати, TW Europe обслужва разнообразна клиентска база, включително супермаркети и аптеки.

Тип на компанията

Известна с опита си в търговията на едро и ликвидацията, логистичната мощ на TW Europe осигурява бърза и надеждна дистрибуция на качествени продукти.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 19
  • Трафик от органично търсене: 448

Цени и промоции

Въпреки че конкретните данни за цените не са публични, пазарната позиция на компанията предполага конкурентни цени, които да отговарят на разнообразните нужди на клиентите.

Доставка, Възстановяване на суми, Гаранция

Подробните политики за доставка, възстановяване на суми и гаранция не са изрично споменати, но фокусът на компанията върху удовлетвореността на клиентите е очевиден.

Плюсове

  • Широко пазарно присъствие и опит от 1989 г. насам.
  • Разнообразна гама от нехранителни продукти за търговия на дребно.
  • Силна мрежа от доставчици и дистрибутори в Европа.
  • Ефективна логистика за бърза дистрибуция.
  • Висока ангажираност с качеството на продуктите и услугите.

Против

  • Ограничена информация за цени и промоции.
  • Неясни политики по отношение на доставката, възстановяването на суми и гаранциите.

Като значим играч в европейския сектор на търговията на дребно с нехранителни стоки, подразделението TW Handels Group TW Europe демонстрира своята сила в дистрибуцията на продукти и логистиката.

TW Europe, a vital segment of TW Handels Group, excels in the non-food retail sector across Europe.
Founded in 2018, it has a storied history dating back to 1989, highlighting a journey from a small family business to a leading market figure.

Product Types and Categories

Specializing in cosmetics, personal care, and cleaning products, TW Europe caters to a varied customer base including supermarkets and drugstores.

Company Type

Renowned for its expertise in wholesale and liquidation, TW Europe’s logistical prowess ensures quick and reliable distribution of quality products.

Website Data Analysis
  • Authority Score: 19
  • Organic Search Traffic: 448
Pricing and Promotions

While specific pricing details are not public, the company’s market position suggests competitive pricing to meet varied client needs.

Shipping, Refunds, Warranty

Detailed policies on shipping, refunds, and warranty are not explicitly mentioned but the company’s focus on customer satisfaction is evident.

Pros
  • Extensive market presence and expertise since 1989.
  • Diverse range of non-food retail products.
  • Strong supplier and distributor network in Europe.
  • Efficient logistics for quick distribution.
  • High commitment to product and service quality.
Cons
  • Limited information on pricing and promotions.
  • Unclear policies regarding shipping, refunds, and warranties.

As a significant player in the European non-food retail sector, TW Handels Group’s TW Europe division demonstrates its strength in product distribution and logistics.

Enalox B2B, разположена в сърцето на Европа, се е утвърдила като надеждно име в областта на търговията на едро и ликвидацията. От самото си създаване Enalox се е посветила на предоставянето на висококачествени свръхзапаси и излишни продукти на предприятията в целия континент.

Продуктова гама и категории

Enalox B2B се гордее с огромния си набор от продукти, обхващащи множество категории. Това включва търговия на едро с електроника, търговия на едро с облекло и уреди, които задоволяват широк спектър от бизнес нужди. Като компания за търговия на едро и ликвидация те предлагат конкурентни цени, редовни промоции и ексклузивни оферти за покупки в големи количества.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 6
  • Трафик от органично търсене: –

Логистика и поддръжка на клиенти

Enalox B2B се отличава с ефективни решения за доставка в Германия и Австрия. Екипът им за поддръжка е на разположение за всякакви въпроси и притеснения, което прави процеса на покупка безпроблемен и надежден.

Плюсове

  • Широка гама от продуктови категории
  • Конкурентни цени и атрактивни промоции
  • Ефективна доставка
  • Манифести с много

Против

  • Колебанията в наличностите могат да повлияят на наличността на продукта
  • Дизайнът на уебсайта е остарял и потребителското изживяване може да се подобри

В заключение, Enalox B2B се откроява като надежден и ефективен партньор за търговия на едро и ликвидация в Европа. Разнообразната им продуктова гама, конкурентните цени и ангажиментът им към удовлетвореността на клиентите ги превръщат в най-добрия избор за предприятията, които искат да се снабдят с качествени продукти на изгодна цена.

Базирано в Германия, Retourenking се е утвърдила като виден играч на пазара за ликвидация на едро. Известен с огромния си избор от върнати и нови продукти, Retourenking обслужва широк кръг от клиенти в цяла Европа.

Видове продукти и категории

Retourenking предлага широка гама от продукти, включително електроника, уреди и предмети за бита. Със стремеж към качество и достъпност те предлагат както нови, така и върнати продукти на конкурентни цени, като редовно предлагат промоции и отстъпки.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 23
  • Трафик от органично търсене: 11300

Тип на компанията и ценообразуване

Като компания за търговия на едро и ликвидация, Retourenking работи както онлайн, така и в склад, като осигурява безпроблемно пазаруване с изключителна стойност.

Политики за доставка, възстановяване на суми и гаранция

Retourenking гарантира удовлетвореността на клиентите с надеждни опции за доставка, ясни политики за възстановяване и гаранции за избрани продукти, което ги прави надежден избор както за купувачите, така и за търговците.

Плюсове

  • Разнообразие от продукти
  • Конкурентно ценообразуване и промоции
  • Надеждно обслужване на клиенти

Против

  • Ограничена информация за спецификите на гаранцията

Discount AK, известен играч в търговията на едро и ликвидацията, предлага широка гама от продукти, съобразени с разнообразните нужди на търговците на дребно. Те са специализирани в областта на електрониката, облеклото, консумативите за дома и градината, предметите за лична хигиена и други, като осигуряват разнообразен избор за различните пазари.

Ключови предимства на Discount AK:

Разнообразна продуктова гама: Широк спектър от продукти, отговарящи на различните изисквания на дистрибуторите.
Конкурентни цени: атрактивни цени и редовни промоции предлагат голяма стойност за дистрибуторите.
Силно присъствие в Европа: Утвърдено пазарно присъствие в Европа, което показва надеждност и последователност.

Допълнителни прозрения:

Те предлагат комбинация от нови и преработени продукти, включително уникални предложения като сауни, мебели, спортно оборудване и различни палетни сделки.
Техните продуктови предложения се простират до специализирани артикули, като козметика UMA, консумативи за градината и басейна, аудио-видео оборудване и др.
Компанията набляга на немското качество, като гарантира високи стандарти за своите продукти.
Discount AK представя и редица предложения като палети MIX, игрални столове, проектори Philips, електроинструменти и други, всичко това на конкурентни цени.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: n/a
  • Органичен трафик от търсене: 256

Плюсове

Широка продуктова гама: Предлага голямо разнообразие от продукти, включително електроника, дрехи, консумативи за дома и градината.
Конкурентни цени: Известен с достъпните си цени и редовните промоции.

Против

Ограничена информация за доставка и възстановяване на суми: Има оскъдна информация за техните политики за доставка и възстановяване.

В обобщение, Discount AK се откроява на пазара за търговия на едро и ликвидация с разнообразната си продуктова гама, конкурентните цени и силното си присъствие в Европа, което я прави отличен избор за търговците, търсещи качество и разнообразие в инвентара си.

Jeweeadent, водеща компания за търговия на едро и ликвидация, е специализирана в предоставянето на висококачествени електронни продукти за европейските пазари. Известна със своите конкурентни цени и разнообразна продуктова гама, Jeweeadent се е утвърдила като източник на информация за търговците на дребно и дистрибуторите в цяла Европа.

Категории продукти и цени

Предлагайки широка гама от електронни продукти, включително битова електроника, Jeweeadent задоволява различни потребителски нужди. Компанията редовно представя промоционални оферти, като гарантира конкурентни цени и голяма стойност при покупки на едро.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 7
  • Трафик от органично търсене: 41

Плюсове

  • Разнообразна гама от качествени електронни продукти
  • Конкурентни цени и редовни промоции
  • Ефективно обслужване на клиенти и поддръжка

Против

  • Ограничена информация за историята и местоположението на компанията
  • Фокус предимно върху електрониката, по-малко разнообразие в други категории
  • Всички продажби са окончателни

Намира се в сърцето на Европа, PaletaMix се е утвърдила като известна компания за търговия на едро и ликвидация. С богата история в предоставянето на качествени излишъци и свръхзапаси, PaletaMix е доверен партньор за търговци на дребно и дистрибутори от целия континент.

Видове продукти и категории

PaletaMix предлага широка гама от продукти, включително дрехи на едро, електроника на едро и домакински уреди. Тези категории се доставят от водещи марки, което гарантира комбинация от качество и стойност в техните предложения за продажба на едро.

Характеристики на компанията

Като водещ склад и онлайн магазин, PaletaMix се гордее с конкурентни цени и редовни промоции. Стремежът им към достъпни цени е съчетан с отдаденост на разнообразието, което задоволява широк спектър от потребителски нужди. Подробни възможности за доставка и възстановяване на суми.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 10
  • Трафик от органично търсене: 4200

Плюсове

  • Разнообразна гама от висококачествени продукти.
  • Конкурентни цени с редовни промоции.

Против

  • Някои категории продукти може да не са налични.

Компанията VG Stock, разположена в сърцето на Европа, си е извоювала ниша в индустрията за ликвидация на едро. С богата история на предоставяне на качествени свръхзапаси и излишни стоки, VG Stock е фар за търговците, които търсят дрехи на едро, електроника на едро и уреди на едро.

Широка продуктова гама и ненадминати цени

Като известна компания за ликвидация на едро, VG Stock предлага широка гама от продукти в различни категории. Портфолиото им отговаря на широк спектър от нужди на търговците – от електроника от висок клас до модни дрехи. Редовните промоции и конкурентните цени превръщат VG Stock в място за изгодни сделки на пазара за ликвидация.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 8
  • Трафик от органично търсене: 2400

Плюсове

  • Широка гама от продукти: Разнообразен инвентар, обхващащ електроника, дрехи и уреди.
  • Конкурентно ценообразуване: Редовни промоции и отстъпки.

Против

  • Разнообразна наличност на склад.

Базираната в Полша Olimibox е известна компания за търговия на едро и ликвидация, която предлага широка гама от продукти за индивидуални и търговски клиенти.

Видове продукти и категории

Инвентарът включва стоки за здраве и красота, дом и градина, основни уреди, електроника и др.

Тип на компанията

Olimibox работи както на едро, така и в ликвидация, като предлага разнообразни продукти, подходящи за различни пазарни сегменти.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 9
  • Трафик от органично търсене: 3700

Цени и промоции

Предлагат се конкурентни цени с редовни промоции и отстъпки.

Доставка, Възстановяване на суми, Гаранция

Подробна информация за доставка за Полша с DPD.

Плюсове и минуси

  • Плюсове: Широка продуктова гама, конкурентни цени, гъвкави опции за доставка.
  • Против: Липса на информация за европейските клиенти.

KW Capital Ltd., със седалище в Лондон, Обединеното кралство, е известен субект на европейския пазар за търговия на едро и ликвидация. Регистрацията на компанията в Обединеното кралство показва, че тя има солидна основа в бизнес сферата на региона.

Видове продукти и категории

Като дружество за търговия на едро и ликвидация, KW Capital Ltd. се очаква да се занимава с редица продуктови категории, включително потребителска електроника, облекло и стоки за бита. Точни данни за промоциите и ценовите стратегии не са публично достъпни.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 9
  • Трафик от органично търсене: 390

Доставка, Възстановяване на суми, Гаранция

Подробности относно политиките за доставка, процедурите за възстановяване на суми и гаранционната информация за KW Capital Ltd. не са изрично посочени в наличните данни.

Плюсове

  • Стратегическо местоположение в Лондон за европейска дистрибуция
  • Потенциално разнообразие в продуктовите категории
  • Възможно е да има конкурентни цени и оферти за покупки на едро

Против

  • Ограничена публична информация за историята и произхода на дружеството
  • Липса на подробна информация за видовете продукти, промоциите и оперативните политики

Kuppalety.pl е известна компания за ликвидация на едро със седалище в Полша, Европа. С богата история в индустрията за ликвидация Kuppalety.pl е крайъгълен камък за търговците, които търсят качествени стоки за разтоварване и свръхзапаси.

Продукти и категории

Специализиран в широк спектър от продукти, Kuppalety.pl предлага разнообразни категории продукти, включително електроника на едро, дрехи на едро и домакински уреди. В качеството си на център за търговия на едро и ликвидация те предлагат артикули на конкурентни цени, често под пазарната стойност, което осигурява печеливш марж за търговците.

Цени и промоции

Kuppalety.pl е признат за агресивната си ценова стратегия, като често предлага редовни промоции и отстъпки. Тази гъвкавост на ценообразуването позволява на търговците да увеличат печалбите си, като същевременно поддържат конкурентни цени за своите клиенти.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 7
  • Органичен трафик от търсене: 251

Плюсове

  • Широка гама от продукти на едро
  • Конкурентни цени за ликвидация
  • Редовни промоции и отстъпки

Против

  • Ограничена информация за доставката и транспортирането
  • Разнообразна наличност на стоките, която изисква редовна проверка

Kuppalety.pl е водещ избор за покупки на едро и ликвидация в Полша, като предлага широка гама от продукти, конкурентни цени и надеждни услуги. Той е идеална платформа за търговци, които имат за цел да подобрят бизнеса си с качествени стоки от излишък и ликвидация.

Създаден през 2006 г., Kaufnet.pl оперира от Stare Babice, Полша. Специализирани в електронното пазаруване и къщите за поръчки по пощата, те показват забележителен растеж с увеличение на нетните приходи от продажби от 185,96% през 2022 г.

Видове продукти и категории

Kaufnet.pl предлага разнообразна гама от продукти, включително потребителска електроника, домакински уреди, облекло и различни други стоки, и задоволява широк спектър от нужди на клиентите.

Тип на компанията и ценообразуване

Kaufnet.pl е известен със своите продажби на едро и ликвидационни продажби, като предлага конкурентни цени и редовни промоции. Те предлагат продукти в палети, които се състоят предимно от върнати продукти от големи онлайн магазини.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 8
  • Трафик от органично търсене: 30

Плюсове и минуси

  • Плюсове: Разнообразна продуктова гама, прозрачни сделки, конкурентни цени.
  • Против: Различни условия на продукта, ограничена информация за конкретни политики.

Zuzakowo Palety, сертифицирано от Pro-Consumer предприятие за търговия на едро и ликвидация, работи с фокус върху връщането на стоки от потребителите и свръхзапасите. Базирано в Яворзно, Полша, това дружество се е утвърдило като авторитетен участник на европейския пазар за ликвидация на едро още от създаването си.

Видове продукти и категории

Специализирана в разнообразна гама от продукти, Zuzakowo Palety предлага на потребителите палети за връщане, свръхзапаси и селекция от нови стоки. На уебсайта им са представени разнообразни продуктови категории, включително електроника, уреди и дребни аксесоари за кухня и баня, които задоволяват широк спектър от нужди на едро.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 0
  • Трафик от органично търсене: 78

Плюсове

  • Разнообразна продуктова гама: Широк избор от върнати от потребителите и свръхзапаси.
  • Сертифициран Pro-Consumer: Съответствие с над 100 критерия Pro-Consumer, гарантиращи ангажимент към правата на потребителите и прозрачни бизнес практики.
  • Удобен за потребителя интерфейс: Уебсайтът е лесен за навигация, което улеснява купувачите при разглеждането и избора на продукти.

Против

  • Липсваща информация за доставка и изпращане

Zuzakowo Palety се откроява като надежден избор за търговци и фирми, които търсят разнообразни продукти на едро и за ликвидация в Европа. Ангажиментът им към правата на потребителите, съчетан с разнообразната продуктова гама, ги позиционира като забележителен избор на пазара за ликвидация на едро.

CTOK.de, разположена в сърцето на Европа, се е утвърдила като известна компания за търговия на едро и ликвидация. С богатата си история на предоставяне на изключителна стойност и разнообразие CTOK.de се превърна в дестинация за търговците на дребно и прекупвачите на модни стоки в цяла Европа.

Видове продукти и категории

В CTOK.de разнообразието е от първостепенно значение. Компанията предлага широка гама от продукти за облекло на едро. Задоволявайки разнообразни клиенти, тя осигурява постоянни доставки на висококачествени, презапасени и ликвидирани артикули.

Предложения на компанията

Компанията се отличава с конкурентни цени и редовни промоции, което я прави привлекателен вариант за покупки на едро. Като център за търговия на едро и ликвидация CTOK.de разполага както със склад, така и с онлайн магазин, предлагайки гъвкавост и удобство на своите клиенти.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 13
  • Трафик от органично търсене: 610

Доставка

Доставка по пощата на DHL – най-бързият вариант, идеален за малки тестови поръчки, отнема 5 работни дни за ЕС и 10 работни дни за други страни.
Изпращане чрез доверени транспортни и логистични партньори – най-сигурната опция, препоръчва се за по-големи поръчки, отнема 3 дни за България, Румъния и т.н., 1-2 дни за съседните страни и над 2 седмици за чуждестранни дестинации.
Куриерска услуга – най-бързият вариант, предлага се за спешни доставки, отнема 1-2 дни за европейските страни и 3-5 дни за други страни.

Плюсове

  • Голям избор на продукти
  • Конкурентно ценообразуване и промоции
  • Ефективна доставка и надеждно обслужване на клиенти
  • Многоезичен уебсайт

Против

  • Липса на манифести и ограничени описания на продуктите

Разположена в Тана, Германия, Salzmann Restwaren е водеща компания за търговия на едро и ликвидация, която предлага широка гама от продукти на конкурентни цени.

Разнообразна продуктова гама

Те разполагат с над 20 000 артикула и са специализирани в областта на облеклото, електрониката, дома и градината и офис консумативите.

Цени и промоции

Известни с ненадминатите си цени и редовните си промоции, те предоставят големи възможности за печалба на дистрибуторите.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 8
  • Трафик от органично търсене: 158

Доставка, възстановяване на суми и гаранция

Обща информация за доставката с опция за самостоятелно взимане.

Плюсове

  • Широка продуктова гама
  • Конкурентно ценообразуване
  • Ефективна доставка
  • Отзивчиво обслужване на клиенти

Против

  • Ограничени възможности за плащане – само по банков път и в брой.
  • Минимални изисквания за поръчка

EuroSaleOnline.com, част от DIVERSA SALE PC, е специализирана в предлагането на висококачествени европейски стоки чрез цялостните си услуги по ликвидация. С богата история в бранша, компанията предоставя изключителни възможности за инвестиции и решения за търговия на едро.

Видове продукти и категории

EuroSaleOnline.com, инвентарът обхваща широка гама от продукти, включително модни дрехи, електроника, уреди и др. Те служат като център за продажба на едро и ликвидация, като предлагат конкурентни цени и редовни промоции.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 7
  • Трафик от органично търсене: 42

Доставка, възстановяване на суми и гаранция

Те предлагат помощ за митническите такси, допълнителните държавни такси за износ и внос, доставката и транспортирането.

Плюсове:

Голямо разнообразие от продукти, конкурентни цени, силен фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Против:

Огромни парцели, изискващи значителни инвестиции.

Липса на партиди (3 по време на писането на този преглед).

Разположена в сърцето на Европа, JTM Sklep е динамичен играч на пазара за търговия на едро и ликвидация, който предлага разнообразна гама от смесени палети и кутии за връщане на Amazon. Създадена в Полша, JTM Outlet е издълбала ниша за себе си, като предоставя качествени излишни стоки на достъпни цени.

Видове продукти и категории

Инвентарът на JTM Outlet обхваща електроника, кухненски уреди, лични вещи, играчки, дрехи и спортно оборудване. Те се открояват като лидер в търговията на едро и ликвидацията в Европа, известен с конкурентните си цени и редовните си промоции.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 7
  • Трафик от органично търсене: 110

Доставка

JTM Outlet гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа.

Плюсове:

  • Разнообразна продуктова гама, конкурентни цени, бърза доставка.
  • Манифести и описания на партиди
  • Снимки за съдържанието на партидите

Против:

Опциите за плащане на уебсайта не са налични, така че той прилича повече на каталог, отколкото на магазин

Пазари за ликвидация на едро

Пазари за ликвидация на едро: Портал за снабдяване с богати продукти

Онлайн пазарите за ликвидация на едро служат като виртуални центрове, които свързват купувачи и продавачи, без да съхраняват физически инвентар. Тези платформи приличат на усъвършенствани табла за съобщения и предоставят на продавачите място, където те могат да обявят своите излишъци, свръхзапаси или върнати палети. За разлика от дружествата за ликвидация на едро, пазарите обикновено не се занимават със складиране, проверки на качеството или доставка, като оставят отговорността за тези аспекти на продавачите и купувачите. Този модел предлага на предприятията гъвкавостта да се снабдяват с продукти директно от продавачите, като им предоставя по-голям контрол върху подбора и качеството на артикулите. Този подход е особено полезен за предприятия, които се нуждаят от постоянни доставки на определени категории продукти или от големи количества от определени артикули на конкурентни цени.

Разположена в сърцето на Европа, B2B Grosshaendleradressen е водеща фигура в търговията на едро и ликвидацията от самото си създаване. С богата история на предоставяне на продукти и услуги с най-високо качество, компанията се е превърнала в надеждно име сред търговците на дребно и прекупвачите на дребно в целия континент.

Видове продукти и категории

Специализирана в търговията на едро с дрехи и електроника, B2B Grosshaendleradressen е пазар, който предлага широка гама от продукти. Категориите включват също уреди, джаджи и други.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 10
  • Трафик от органично търсене: 541

Плюсове на избора на B2B Grosshaendleradressen

  • Широка гама от продукти, включително бутикови дрехи и електроника от висок клас на едро
  • Табло за съобщения за оферти на едро

Против

  • Остарял дизайн на уебсайта с объркваща навигация и реклами

Restposten.de, водеща компания в областта на търговията на едро и ликвидацията, е установила значително присъствие на световния пазар. Работеща повече от 25 години, тази базирана в Германия платформа може да се похвали с над 30 000 членове от 97 държави. За повече информация посетете Restposten.de.

Видове продукти и категории

  • Свръхзапаси и стоки за ликвидация: Фокусирайте се върху останалите наличности, продажбите и услугите за връщане на стоки.
  • Продуктова гама: Включва градински мебели, хигиенни продукти, смесени палети и електронни стоки.
  • Вид и качество на продуктите: Предлага нови продукти, продукти 1B, продукти B и продукти C.

Тип на компанията и ценообразуване

Restposten.de служи за търговия на едро, ликвидация и онлайн пазар с конкурентни цени и различни промоции.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 36
  • Трафик от органично търсене: 73800

Доставка, възстановяване на суми и гаранция

Платформата предлага ефикасни възможности за доставка, а подробностите за възстановяванията и гаранционните политики вероятно са налични на техния уебсайт.

Плюсове

  • Широка продуктова гама
  • Конкурентно ценообразуване
  • Един от най-добрите B2B пазари за немскоговорящи

Против

Променливостта в качеството на продукта и надеждността на доставчика могат да бъдат фактори, които трябва да се вземат предвид.

Stocklear

Компанията Stocklear, разположена във Вилньов д’Аск, Франция, е отличник на европейския пазар за търговия на едро и ликвидация. С богата история в предлагането на висококачествени свръхзапаси, Stocklear е фар за съвършенство в областта на конкурентните цени и разнообразните продуктови предложения.

Видове продукти и категории

Като водещ склад и онлайн пазар Stocklear предлага широка гама от продукти, включително електроника на едро, дрехи на едро и уреди на едро. Известен с редовните си промоции, той задоволява широк спектър от нужди на клиентите.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 29
  • Трафик от органично търсене: 19700

Плюсове

  • Богата продуктова гама в различни категории.
  • Конкурентни цени с редовни промоции.
  • Ефективна доставка в цяла Европа.
  • Многоезичен пазар с добра навигация
  • Име на видимите търговци на дребно/на едро

Против

  • Ограничена информация за изпращане и доставка

Дружеството е базирано в Германия и е специализиран B2B пазар за продажба на едро на стоки за дома и уреди. Те предлагат широка гама от стоки, които се връщат на клиентите, и стоки на палети.

Продукти и категории

Фокусира се върху мултимедия и домакински уреди, включително телевизори, монитори, аудиосистеми, кухненски уреди и бебешки артикули. Продават се като палетни стоки с отстъпки до 90%.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 20
  • Трафик от органично търсене: 1700

Плюсове

  • Широка продуктова гама, значителни отстъпки, възможности за покупки на едро. Регистрирани над 40 000 компании
  • Страници с оферти и заявки
  • Група уебсайтове за глобално покритие (restposten24.de, stocklots24.fr и още 11)

Против

Те функционират единствено като средство за комуникация. Те не използват никакви средства за проверка на обяви, плащания, доставка

Jobalots, показан в предаването „Войни на наддаването“ по Channel 4, е новатор на пазара за ликвидация и разчистване на стоки на едро в Обединеното кралство. Със своите корени в доставката на разнообразни палети и кутии за продажба на едро, Jobalots се превърна в маяк за фирми от всякакъв мащаб, които търсят висококачествени стоки от водещи онлайн и улични търговци на дребно.

Изчерпателна продуктова гама

Jobalots предлага широка гама от продукти – от градински принадлежности и инструменти „Направи си сам“ до първокласна електроника и уреди. Техният уникален подход включва липса на изисквания за минимална поръчка, което ги прави универсален избор за търговци, продавачи в eBay и нови участници на пазара за препродажба.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 19
  • Трафик от органично търсене: 1600

Съзнателно отношение към околната среда и ориентация към клиента

Подчертавайки устойчивостта, Jobalots наскоро премина към екологично чисти кутии за пратки, с което демонстрира ангажимента си за екологична отговорност. Техните политики, ориентирани към клиентите, гарантират безпроблемен процес на ликвидация, който е от полза както за планетата, така и за клиентите им.

Политики за доставка, възстановяване на суми и гаранция

Jobalots предлага гъвкави възможности за доставка в цяла Великобритания, с ускорени услуги за спешни доставки. Клиентите от ЕС могат да се възползват от индивидуални решения за доставка, които осигуряват достъпност в цяла Европа.

Плюсове:

  • Няма изискване за минимална поръчка, идеален за различни бизнес мащаби.
  • Екологосъобразни практики и услуги, ориентирани към клиента.

Против:

  • Ограничени продукти с голяма печалба

В заключение, Jobalots е ключов играч на пазара за ликвидация в Обединеното кралство, който предлага богат избор от продукти, конкурентни цени за доставка и силен ангажимент за устойчивост. Независимо дали започвате или разширявате дейността си, Jobalots е дестинацията за максимизиране на печалбите при минимизиране на въздействието върху околната среда.

Група компании ARLL (arll.eu)

Създадена през август 2011 г., ARL Group of Companies е специализирана в търговията на едро и ликвидацията, като предлага разнообразна гама от продукти, включително мебели, домакински уреди, играчки, инструменти и електроника.

Продукти и категории

Техният инвентар включва чисто нови, свръхзапаси, излишъци, бавнооборотни стоки, върнати от клиенти, повредени в склада, отменени поръчки, върнати в гаранция и обновени стоки.

Тип на компанията

ARL Group работи като компания за търговия на едро и ликвидация с онлайн магазин, в който редовно се актуализират наличностите и се провеждат промоции.

Анализ на данните на уебсайта

  • Оценка на органа: 9
  • Органичен трафик от търсене: 238

Доставка, Възстановяване на суми, Гаранция

Подробна информация за тези политики е достъпна на уебсайта на компанията, което гарантира ясни насоки и подкрепа за клиентите.

Плюсове

Разнообразна продуктова гама, прозрачни бизнес практики и силен акцент върху удовлетвореността на клиентите и дългосрочните взаимоотношения с офиси в Обединеното кралство, Ирландия и Румъния.

Против

  • Само банков превод като опция за плащане.
  • Няма възможност за посещение на склад

Намира се в Европа, Merkandi е ключов играч в сектора на търговията на едро и ликвидацията. Известна с разнообразната си продуктова гама и надеждните си услуги, тя се превърна в пазар за търговци на дребно и дистрибутори в световен мащаб.

Видове продукти и категории

Специализиран в търговията на едро с дрехи и електроника, Merkandi е пазар, предлагащ широка гама от продукти. Категориите му обхващат също така уреди, мебели, инструменти, джаджи и други, задоволявайки широк спектър от нужди.

Плюсове за избора на Мерканди

  • Голям избор на продукти, включително дрехи от най-висок клас и авангардна електроника
  • Глобална мрежа 30+ уебсайта, свързващи купувачи и продавачи

Против

  • Ограничена информация за специфичните условия на продукта
  • Paywall за някои подробности за продукта

B-Stock се утвърди като значима сила на онлайн пазара на ликвидационни и свръхстокови търгове. Известна с огромния си инвентар и прозрачните си транзакции, B-Stock е спечелила доверието на глобална мрежа от купувачи и продавачи.

Видове продукти и категории

B-Stock е специализирана в разнообразни продукти, а именно електроника на едро, домакински уреди и облекло. В качеството си на платформа за ликвидационни търгове тя предлага стоки в насипно състояние, задоволявайки различни бизнес нужди.

Предимства на избора на B-Stock

  • Разнообразен инвентар с възможности за продажба на едро на електроника и облекло
  • Прозрачен тръжен процес с подробна информация за продукта

Против

  • Платформата функционира на принципа „както е“, като всички продажби са окончателни. Възможностите за плащане са ограничени до банкови преводи, а системата за оценяване на качеството на артикулите може да бъде по-ясна.
Уебсайтове за класифицирани обяви

Макар че има многобройни B2B пазари, предназначени специално за търговци на едро и компании за ликвидация, съществува процъфтяваща екосистема от уебсайтове за класифицирани обяви, които също предлагат ценни възможности на тези предприятия да достигнат до по-широка аудитория и да разширят клиентската си база. Тези общи пазари често привличат разнообразни купувачи, включително търговци на дребно, прекупвачи и индивидуални потребители, което ги прави жизнеспособна възможност за ликвидаторите и търговците на едро, които искат да продадат излишните си запаси и свръхзапасите си.

Представяме ви изчерпателен списък с 11 забележителни европейски уебсайта, които могат да обслужват компании за ликвидация и търговия на едро, предлагайки разнообразен избор от функции и предимства, за да помогнат на бизнеса да увеличи максимално потенциала си за продажби и да повиши осведомеността за марката:

  1. Subito.it: Водещият онлайн пазар в Италия за покупка и продажба на употребявани и нови продукти с над 10 милиона активни потребители.
  2. Flagma.pl: Полски пазар, специализиран в ликвидационни палети и свръхзапаси, който свързва купувачи и продавачи на големи количества на преференциални цени.
  3. Allegro.pl: най-големият онлайн пазар в Полша с над 21 милиона активни потребители, който предоставя гъвкава платформа за продажба на разнообразни продукти, включително палети за ликвидация, свръхзапаси и нови стоки.
  4. Sprzedajemy.pl: Полски пазар с над 1 милион активни потребители, предлагащ разнообразни функции за продажба на нови и употребявани стоки, включително обяви, реклама и обработка на плащания.
  5. OLX: OLX е платформа с множество уебсайтове и локализирани версии за Румъния, Полша, България, Украйна и Португалия, което я прави ценен ресурс за фирмите, които разширяват обхвата си на множество пазари. Със своята силна потребителска база и разнообразни продуктови предложения OLX.bg е отличен избор за компании за ликвидация и търговия на едро, които искат да навлязат в нови клиентски сегменти и да увеличат възможностите си за продажби.
  6. Willhaben.at: Водещ австрийски онлайн пазар с над 3,8 милиона активни потребители, предоставящ платформа за продажба на нови и употребявани стоки с различни възможности за плащане и публикуване на обяви.
  7. 2dehands.be: предлага разнообразна платформа за продажба на нови и употребявани артикули с различни възможности за обявяване и плащане.
  8. Bazar.bg: Вторият по големина онлайн пазар в България с над 1 милион активни потребители, предназначен за фирми, които продават нови и употребявани стоки, с редица функции за публикуване на обяви и обработка на плащания.
  9. Alo.bg: третия по големина онлайн пазар в България с над 400 000 активни потребители, предлагащ платформа за продажба на нови и употребявани стоки с различни възможности за обявяване и плащане.
  10. Jófogas.hu: най-големият онлайн пазар в Унгария с над 2,5 милиона активни потребители, предназначен за фирми, които продават нови и употребявани стоки, с редица функции за публикуване на обяви и обработка на плащания.
  11. adverts.ie: Водещият онлайн пазар в Ирландия за покупка и продажба на широка гама продукти, включително нови и употребявани стоки, превозни средства, имоти и услуги, с над 1 милион активни потребители.

Тези 11 пазара предлагат завладяваща комбинация от функции, предимства и потребителски бази, което ги прави ценни допълнения към по-широкия пейзаж на пазарите за ликвидация и търговия на едро. Като подбират внимателно платформите, които съответстват на тяхната целева аудитория и продуктови предложения, предприятията могат ефективно да използват тези пазари, за да увеличат максимално своя потенциал за продажби и да разширят пазарния си обхват.

В Eurolots стартираме с невероятна оферта: 50% отстъпка от първата поръчка на артикули и 50% отстъпка от лотовете. Това е идеалната възможност за прекупвачи, палетните флипери и онлайн и тухлените магазини да се снабдят и да увеличат печалбите си. Независимо дали търсите дрехи на едро, компютри на едро или уреди на едро, нашият избор е огромен и разнообразен. Възползвайте се от тази фантастична сделка, за да разширите инвентара си с висококачествени, ликвидирани продукти. Това е вашият шанс да стимулирате бизнеса си и да направите значителни икономии. Не пропускайте – регистрирайте се и направете първата си поръчка още днес!

Започнете днес -> Регистрирайте се